FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ’NDE “HAYDİ KAN BAĞIŞINA” ADLI ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Tarih Topluluğu, Türk Kızılayı Siirt Şubesi ile ortaklaşa 24-26 Aralık 2018 tarihlerinde Fen-Edebiyat Fakültesi Zemin Katında oluşturulan stantta “Haydi Kan Bağışına” adı altında kan bağışı etkinliği düzenledi.

Kan bağışı konusunda toplumda farkındalık oluşturmayı amaçlayan etkinliğe öğrencilerin yanı sıra akademik ve idarî personel de destek verdi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat ŞİNDAK, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tekin ŞAHİN, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahit PESEN, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hüsnü KOÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Adnan ALKAN etkinlik alanına gelerek destekte bulundular. Etkinliğe, Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Genç Girişimciler Topluluğu da üyeleri vasıtasıyla katılım sağladı. Üç gün süren ve yüksek katılımın sağlandığı etkinlikte bağışçılardan kan toplandı. Öğle aralarında ise Tarih Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Rezzan KAYMAZ’ın vermiş olduğu mini konserler ile etkinlik coşkuyla devam etti.

Arş. Gör. HALAT AKIN (0484) 254-2073 / 2692
Fen Edebiyat Fakültesi